

Agenda for IHPBA General Assembly Friday 17 May 2024, 18:00-19:00 SAST Auditorium 2, CTICC 1 Chair: Dr William Jarnagin

1	Welcome and President's Report	10 minutes	W Jarnagin
2	IHPBA 2024 Distinguished Award Announcement and Presentation of Medal	18:10 5 minutes	W Jarnagin
3	 Nominating Committee Report New officers, committee and journal editor updates Vote to appoint officers, committees and honorary members 	18.15 5 minutes	N Kokudo
4	 Secretary General's Report Membership Website and myHPB Communications Journal Vote to accept revisions to Bylaws 	18.20 5 minutes	R Parks
5	Treasurer's Report	18.25 5 minutes	E Dixon
6	IHPBA Foundation	18:30 5 minutes	M Smith
7	HPB Journal Report	18.35 5 minutes	S Wigmore
8	World Congress 2024 Report	18.40 5 minutes	E Jonas
9	World Congress 2026 Update	18.45 5 minutes	S lyer
10	Announcement of IHPBA 2030 host cityVote to approve	18.50 3 minutes	W Jarnagin
11	Any other Business	18.53	W Jarnagin
12	Handover of Presidency	18:55	W Jarnagin R Adam
	Meeting Closed	19.00	